Annika o Kenzo blogg

Träning

19 maj, 2011 klockan 21:30 | Kategorier: Allmänt

Va idag o köpte en rockring med vikter i på stadium. Mamma har en som e lite tyngre så funderar på om jag ska byta till en sådan men den är oxå dubbelt så dyr och går bara o beställa på nätet eller via iform (tror jag det hette) o jag vill ju inte vänta!:) allting ska va nu när jag kommer på mina idéer!:)

Jag provade den idag o klart jag blev lite varm men så myk kändes det inte. Stod man bara skulle använda den 3 min första veckan men jag höll nog på 10 min minst. Annars blir man ju inte svettig.

Någon som provat den o ser resultat? I wanna know!!! Någon som kanske har en annan eller kanske provat olika modeller o vikter? Tell me!:)

20110519-093109.jpg

 1. jenny olsson
  29 maj, 2011 at 10:07
  Reply | Quote | #1

  Heeej!
  Jag köpte en sån också bara för jag såg den här på din blogg haha
  Det finns denna modellen + en som är lite tyngre på Harald Nyborg så du vet om du vill öpa den som är tyngre.
  För övrigt så testade jag den i typ 2-3 minuter första dagen som jag köpte den och fick asont 🙁 Slår ju sönder höftbenen hahaha
  Jag har inga muskler tydligen ( o bara ben? 🙁 ) men jag tror säkert att den funkar om man är aktiv med den 🙂 Hur går det för dig?
  Ta hand om dig!
  Puss

 2. 30 maj, 2011 at 12:53
  Reply | Quote | #2

  du får rocka högre upp;) så slår den ej i höftbenen=P harald nyborg finns det ens i sthlm?? hahaha.. annars får jag köpa en när jag åker ner till hbg nästa gång.. för jag skulle nog vilja ha den tyngre=P

 3. 9 augusti, 2017 at 16:18
  Reply | Quote | #3

  whoah this blog is fantastic i like studying your posts.
  Keep up the great work! You understand, lots of persons are looking
  round for this information, you can help them greatly.