Annika o Kenzo blogg

Archive for oktober, 2010

Igår var det dags att spöka ut sig ordentligt. Började på skolan där vi sminkade lite vänner till Carro (vår lärare) och min sminkning blev faktisk nominerad på festen sen så det va kul=)

det va han till höger som jag sminkade=P

Efter lite vin på skolan drog vi till Pure där det va värsta halloween stämningen. Massor med folk va utklädda och det va riktigt kul faktiskt=)

Jag som fortf va bakis o skakis kunde knappt dricka något för jag mådde så förbannat dåligt men det va bara att bita ihop. Tog mig 1 timme att få i mig en vodka redbull så då förstår ni nog hur dåligt jag mådde=P Brukar annars inte ta speciellt lång tid innan man sugit i sig en sån drink;)

Jag o Hanna drog vidare till amba där vi dansade loss ordentligt till spice girls wannabe o hanson mmmbop..haha.. Riktigt KUL faktiskt! Träffade en massa människor jag känner som jag skrämde ordentligt. Johan vågade inte ens titta på mig så läskig han tyckte jag va… haha!

Drog sen vidare till white men vi stannade inte så länge för vi blev riktigt trötta och då vi vridit tillbaka klockan så blev det ändå ganska sent. Va nog hemma runt halv 6 på morgonen.

Både jag o Hanna fick ju en del blickar på oss o massor med folk kom fram o frågade hur vi hade gjort såren och att de tyckte att det vi gjort va riktigt coolt!  Fick en massa beröm för mina sår på bröstet. Så jag lyckades skrämma en del folk så jag är nöjd. Det roligaste va på amba när jag pratade med en kille o jag märkte att han titta på mig konstigt, då böjer han sig fram o säger att det e så läskigt o han vet inte vilket öga han ska titta i=P haha.. som jag skrattade=)

Så här kära folk är en liten bråkdel av de bilder som togs igår. Snodde dem på fejjan av lite klasskamrater=P

Jag o Hanna på Amba

Håkan, hanna o jag på pure

söndag, 31 oktober, 2010 klockan 22:48 | 7 comments
Kategorier: Allmänt

Vad fan hände igår?? hahaha..

hade supermys med Malin o Ida här hemma med sushi o vin när vi fick ideen att vi skulle åka till amba.. drack inte speciellt myk men tror att de små sushibitarna i min mage gjorde att jag blev riiiiktigt full.. haha kommer inte ens ihåg hur vi kom in på whiteroom men in kom vi o kul hade vi=P haha liiite väl kul kanske? hahaha.. Jag blev typ utkastad sista kvarten för jag såg för packad ut fast jag kände mig inte så full för att bli utkastad men men då har man blivit det oxå=P hahaha.. det har nog hänt ALLA som är på white.. de e jävligt hårde de vakterna.. hehe.. Vi drog på efterfest men det va ju sådär kul.. Ida va ba på toa o spydde så kanske borde va henne som blev utkastad istället för hon bleeev packad delux.. inte så konstigt när hon blev bjuden på 15 tusen shooots.. hahahaha

nu ligger jag i soffan typ halvdöd… o jag ska till skolan om några timmar o sminka halloween med massa bloooood o grejer.. kom ju spy för fan..haha sen ska vi sminka varandra o sen gå ut på nattklubb.. SKJUT MIG!!! behöver inte ens sminka mig död ikväll.. kan ba gå som jag är för jag känner mig totalt DÖD o mår som en jävla fiskpinne….. LÄÄÄNGESEN jag va såhär bakis.. man känner verkligen att man inte är 20 längre.. usch… aldrig mer sprit känns det som.. men så säger man ju alltid..

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ska gå o dö en timme nu innan det e dags o hoppa in i duschen…

S K J U T M I G . N U

lördag, 30 oktober, 2010 klockan 16:02 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

Idol, vin o sushi med finaste tjejerna!:) kaaaaaaaaaanske en liten utgång sen.. 😉

fredag, 29 oktober, 2010 klockan 19:03 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Lekte lite såhär på kvällskvisten!!! Weiiii vad jag tycker detta e skoj:p

torsdag, 28 oktober, 2010 klockan 19:32 | 5 comments
Kategorier: Allmänt

köpte en vit lins idag.. ska vara scary scary scary på lördag=) LÄNGTAR!!!

torsdag, 28 oktober, 2010 klockan 17:40 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Idag var det dags för ännu en lektion med blod o läskigheter=P

Nikolas va min modell idag o det blev riktigt bra=P

 

Här är lite bilder på annat vi gjorde i skolan idag.. Visst är den första bilden riktigt bra!!! Jag tänkte man kunde göra så fast med silver innuti som en robot under. Så jäääääävla coolt!!=P

 

torsdag, 28 oktober, 2010 klockan 17:38 | 1 comment

Det va inte så rolig lektion igår när vi gjorde specialeffekter utan blod.. jag gillar ju bloood=) hehehe

Vår lärare visade lite olika effekter man använder på tv o i filmer med tex tårar, svett, utslag och frostskada.

Jag hade missat att göra 50 tal ala marilyn monroe så fixade den på Sanna efter vi fått bort allt kladd i ansiktet. Ett kännetecken för 50 talet är tjock eyeliner med ”kråksparkar” på sidorna och det röda läppstiftet. Självklart glömde jag fota o vi tog bort de långa ”kråksparkarna” på eyelinern så hon kunde visa sig ute utan att folk hade glott för mycket. Men tog lite bilder på läpparna bara för det va så snyggt på Sanna. Hon va riktigt snygg i sina glasögon tillsammans med läppstiftet=)

torsdag, 28 oktober, 2010 klockan 17:30 | 0 comments

We made it:)

onsdag, 27 oktober, 2010 klockan 19:56 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

Nu ska jag o ida ge oss på att bygga en byrå till Nikolas!:)

onsdag, 27 oktober, 2010 klockan 19:55 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

o såhär går det när man lämnar en vidling till hund ensam några timmar..

tisdag, 26 oktober, 2010 klockan 18:54 | 2 comments
Kategorier: Allmänt

tog mig ett avkopplande bad…  senaste jag gjorde det bodde jag i helsingborg i min alldeles egna lägenhet. Shiiit va det kändes länge sen.

Så nu när det börjar bli kallt o mina leder gör frukteligt ont var det skönt att slappna av lite i ett skumbad.

tisdag, 26 oktober, 2010 klockan 18:51 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

Det syns kanske inte på bilden men Paris använder kenzo som huvudkudde:) bästa vännerna:)

Bilden är förresten tagen med Nikolas mobil.. GRYM kamera på den må jag säga.. Well resten av telefonen är sjukt bra oxå.. Gps:en is killing så kör man myk bil o har lokalsinne som en banan ska ni lätt införskaffa den:) Så är ni inte lika töntiga iphone nördar som moi skaffa en Nokia n8!

tisdag, 26 oktober, 2010 klockan 18:17 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Gjorde avantgarde hår på Angelica idag. Blev verkligen som jag tänkt mig så är nöjd=) Gillar o leka med håret när inte allt måste vara så renkammat o pråligt. Får panik på alla småhår. Gjorde även en svinrygg idag o ÄNTLIGEN fick jag godkännt. Den jävla frisyren har jag drömt mardrömmar om. Ska aldrig göra den på en kund. Haha.. eller så gäller det att träna träna träna..!=p

 

här är iallafall bilderna på avantgarde frillan

tisdag, 26 oktober, 2010 klockan 15:21 | 0 comments

Känns ju som det är betydligt kallare än 1 minusgrad på morgonen när jag går till skolan. Fryser som satan o då har jag ändå min gås, mössa o vantar. Tänk då så kallt det kommer att bli.. Nä går nog i ide o vaknar upp lagom till våren..

Sägs om ett hus i Thailand där man kan bo i när Sverige blir obeboeligt? ( e det ens ett ord) Jag hade inte tackat nej!

Hatar kyla o jag hatar svensk slask vinter!!!

tisdag, 26 oktober, 2010 klockan 12:21 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

 

Åhh va jag älskar att hålla på med blod o göra köttiga sår!=)

Idag gjorde vi 3 olika skador.

Började med att göra ett skotthål i pannan. med massa blooood=)

Sen gjorde vi en brännskada på armen fast denna gången använde vi oss av gelafix så den blev inte lika köttig som förra gången men ändå en ganska kraftig o ordentlig brännskada. med ännu mera bloooood=P

Till sist gjorde vi ett utstucket öga med en sax i. Det var nästan så jag fick kvälningar då det ser så jääävla äckligt ut! Med massssssssviiiiiiis med blooood=P

måndag, 25 oktober, 2010 klockan 14:27 | 7 comments
Sida 1 av 512345