Annika o Kenzo blogg

Archive for februari, 2009

Ikväll e det ännu en delfinal o sucker som man e så kommer iallafall min tv stå på kanal 1 när klockan slår 8.

Har faktiskt varit inne o lyssnat på alla bidrag o jag gillade en hel del. Men hittintills e Måns bäst o just nu hoppas jag han vinner hela grejen så vi har en chans i eurovision. Eller har vi det ändå? Hmm trisst att eurovision blivit som den blivit. Varför måste man rösta bara för det är ett grannland? Tycker man borde lyssna mer låtarna istället för landet för som det är idag har Sverige inte en chans. Eller så borde man välja att endast 3 länder från skandinavien får delta, 3 från baltikum, 3 från gamla jugoslavienområdet osv. Då blir det mer jämnt o kanske kan en riktigt BRA låt vinna. Själv tyckte jag att förra årets bidrag från Sverige va riktigt bra. Bra show o Charlotte Perelli har ju inte en dålig röst precis. 18onde plats va skamligt o där va MÅNGA andra låtar som va helt katastrofa jämnfört med hennes. Gillade eller gillar ni låten Hero?

Back to topic, vem hejjar ni på ikväll??

Det lilla jag hörde så gillar jag Agnes, Star Pilots, Anna Sahlene o Maria Haukaas Storeng, Sarah Dawn Finer o tycker faktiskt next 3 låt verkar rolig. Vi får se om jag ändrar mig under kvällens gång.


lördag, 28 februari, 2009 klockan 18:37 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Jaha då sitter jag här i min nya lägenhet o har lite blandade känslor. Älskade ju min andra lägenhet men denna e osså mysig på sitt sätt. Fattar ba inte hur jag ska få plats med alla mina grejer men jag kommer nog på några bra ideer. Har redan sett hallen o köket framför mig hur jag ska göra om o vad jag ska köpa. Kommer nog bli bra när jag e klar.

Har redan lagt ut mitt köksbord på blocket. Endast 2 stolar som e hela men bordet e ju bra behållt. Ska jag va ärlig har det bordet inte använts speciellt myk. Inte för jag tror jag kommer få speciellt myk för bordet men hey jag slipper ju kånka ner det för trappan igen o köra det till tippen. Lite därför jag säljer det. E man lat så e man=)

Nu har jag kartonger i HELA lägenheten o det kommer ta en evighet att få upp allt men just därför jag väljer o va hemma ikväll. Skulle egentligen till Bella o det e supertrisst att det var just denna helgen men jag känner att jag måste få iordning i min lägenhet. Ska ha naglar hela veckan o då kan det ej se ut såhär (slalom mellan kartongerna) o går jag ut ikväll ligger jag bakis hela dagen imorrn. Känner mig själv tillräckligt bra för att veta att jag inte kommer ta tag i upppackning iallafall.

Kenzo va lite förvirrad när han kom hit o jag e skiträdd han ska markera revir för Anna hade nämligen en hund (tik) här idag under flytten men änsålänge har jag ej hittat nått. Hemskt med hanhund asså, lovar att aldrig mer skaffa en hanhund. Blir tikar hädanefter. Förresten har hört man ska avmaska hundarna när man flyttar stämmer det?? Varför isåfall? Någon som vet? Nu har han iallafall deckat i soffan o han e såååå söt när han ligger på rygg o sover.

lördag, 28 februari, 2009 klockan 18:12 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Idag köpte jag släta bullar o *pip*bollar. Hahaha. Får det inte heta negerbollar längre? Jag får väl säga chokladboll då=)

Gjorde en bulle m bulle. Det man alltid åt när man va liten. Mums hur gott som helst! För er som ej vet så är det en fralla el som jag alltid tar en slät bulle med en chokladboll i mitten. Ba att pressa ihop o käka. Så jävla gott. Tror bara det e vi i Norra skåne som äter sånt. Men har ni ej testat så gör det.. SÅÅÅÅÅÅÅ jävla gott.=)

Köpte även en liten förpackning ballerinakex. Va så generös o delade den med min chef.

Nu ska jag snart hem… lär ju inte blogga mer denna kvällen eller imorrn heller för den delen. Har så myk med flytten att jag ej vet hur jag ska hinna.

Hörs på söndag eller nästa vecka=)

Ha en trevlig helg mina söta läsare

fredag, 27 februari, 2009 klockan 13:02 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Jag tror nog att jag är nån wonderwoman eller något som tror att jag ska hinna packa, städa plus ha 2 nagelkunder per kväll. Tur jag har min lilla söta mamma som hjälpt mig lite. Jag fattade nog inte hur myk det va att göra så jag tog det ganska lugnt. Nu har jag inte så myk kvar men ändå tagit ledigt från jobb de sista timmarna så jag hinner bli helt klar o slipper va upp hela natten.

Hade 2 nya naglar igår o resultatet har ni här:

fredag, 27 februari, 2009 klockan 12:52 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Att man vill ha sin hund i en väska har jag aldig förstått mig på. Ok om man har en väska ifall man ska gå in nånstans eller liknande men en hund ska gå på marken både för att få den motion den behöver och för att kunna uträtta sina behov.

O lite till överdrift går dte väl när man ska börja ha sina hundar i en ryggsäck? Haha. kan ni tänka er Kenzo sitta i en sån? Han hade fått dampryck..

fredag, 27 februari, 2009 klockan 12:25 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

såhär hade klubbarna sluppit att oroa sig ifall folk drog cola på toan;)

Eller ojsan det stavas ju KOLA.. sorry me som ej vet hur man stavar till det. Inte så att
jag använder det själv så hur ska jag kunna veta hur det stavas. Tur att det finns IDIOTER
som berättar för mig hur det stavas för jag e ju en tydligen en idiot som ej vet det. Kära läsare som
kommenterar o skriver jag är en idiot kan ju sluta va så jävla mesig o stå för vem den är
istället för att skriva sig som anonym.

fredag, 27 februari, 2009 klockan 09:58 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Fattar ni hur många som gjort vid sina näsor som man inte tänkt på.

Gå in på denna sidan o kolla på bilderna.

En månad kvar till min operation o börjar bli nervös allready. Men tror inte nån annan kommer se någon skillnad. Endast jag o det e ju för mig själv jag gör det. INGEN ANNAN!


torsdag, 26 februari, 2009 klockan 18:05 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Dessa "Snoozers Are Losers" plåsterna hade jag behövt! E ju alltid trött!!!!

Beskrivning: Den rekommenderade 8-timmarssömnen är en jäkla massa tid att spendera snarkandes. Så när du har någonting mer intressant att göra eller, faktiskt, tråkigt (som att jobba hela natten) kommer du bli glad över att ha våra ‘Snoozers are Losers’, koffeinpackade energiplåster. Bara en på armen och du är tillbaks i de levandes värld fortare än en nyligen upptinad Walt Disney.

6 st i en förpackning.

Pris: 99,00 kr

Kan köpas på pashion cosmetics

torsdag, 26 februari, 2009 klockan 16:01 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

Attans att jag ej fick till nån bra bild men det ser ut om jag fått en pytteliten spink i ögat. Kan man få det? Jag trodde först det va smink eller en litev bit av en ögonfrans eller likanande men jag får ej bort det=(
Jag kan pilla ganska myk i mina ögon så jag tog nageln o försökte skrapa bort det men det satt kvar. Vad kan det va för något o e det farligt? Det gör ej ont.

torsdag, 26 februari, 2009 klockan 15:24 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Hehe, sa till min nagelkund igår att jag skulle skriva att jag hade gjort sånna tråkiga franskmanikyr naglar=)

Tar ju inga bilder på dem men hoppas hon blev nöjd.

Hennes kompis skulle osså göra naglar o henne fick jag allt pimpa lite. O när jag säger lite menar jag LITE. En liten sten på varje ringfinger. Men det räcker för mig för att ta en bild o lägga ut på bloggen så här kommer dem


Gjorde 2 set på 2 timmar o 10 minuter. Bra jobbat Annika. O tro inte att jag slarvar, nej nej, jag e ba sjukt snabb=)
Min leverantör berättade att hennes lärare gjorde nytt set franska på 40 min. Så snabb ska jag osså bli;) Övning ger färdighet.
torsdag, 26 februari, 2009 klockan 11:30 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Fan va dte e coolt med rött läppstift!

Här e mina egna bilder från dagen då jag hade plåtning.. va ju tvungen att ta bilder på min styling. Som jag gjorde helt själv för övrigt;)

Röda läppar is the shiiiiit!


matchade strumporna med läppana;)

torsdag, 26 februari, 2009 klockan 11:20 | 1 comment
Kategorier: Allmänt

I lördes hade jag ju tjejmiddag med mina töser o några bilder blev där väl, inte några bra men så blir dte väl alltid på fyllan. Man tror man e skitsnygg men när man sen tittar på bilderna får man en chock! =) hahahhaha!!!

Vi hade iallafall jättetrevligt o åt lasagne som Tess fixade ihop=) Duktig e hon. Drog ju som vanligt till Cardan sen o shaka assen!

Söta tess i sin fiiina klänning

Jag o Nina

tess uppe i soffan o shakar, som vanligt!=)

Up on the dancefloor

Söta Sofie blev jagad av sin man HELA kvällen=) haha

snällt Ida, e jag så ful så du inte ville ha med mitt face eller?;) hahha

Stretaaarrrn!

Det dansades en del på denna festen!

YEAHHHHHH

Bacardi brezzer vattenmelon kanske?=)

Sofie på cardan!

Maltin ser allmänt förvirrad ut=) haha

Martin o ida tog en tupplur

vad händer här Martin?

porr!;)

torsdag, 26 februari, 2009 klockan 11:01 | 0 comments
Kategorier: party

När ska hon sluta med pussmunnen på ALLA kort???

torsdag, 26 februari, 2009 klockan 10:44 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Va det bara jag som bölade ALAINE när Heath Ledger vann sin Oscar?

onsdag, 25 februari, 2009 klockan 16:45 | 0 comments
Kategorier: Allmänt

Hittade denna bilden på fejjan o va tvungen att kopiera den o göra till min egna.

Pallade ej göra det precis då så jag läste lite bloggar undertiden o ser att lilla Mia osså gjort en likadan så nu får jag ju lägga in min friendslist;)

Fan va svårt det va. Ville ju sätta massa namn på samma o vissa hittade jag inte alls några till.

Ni som känner mig, hjälp mig att sätta ut rätt namn till rätt gubbe.

Jag fuskade o satte vissa namn på flera olika gubbar. La även till mig själv=) hahaha

onsdag, 25 februari, 2009 klockan 14:54 | 0 comments
Kategorier: Allmänt
Sida 1 av 812345678